ProHunt Jaktradio fra Icom for krevende jakt

Icom jaktradio er innovative produkter som konstant utvikles og forbedres. Produktene bygger på Icoms profesjonelle sortiment for yrkesbruk, noe som garanterer for en høy kvalitet. Icom ProHunt er en populær serie med jaktprodukter.

Den svenske yrkesjegeren Thomas Ekberg har i flere år brukt Icoms jaktradio som eneste radiomerke. Ettersom Thomas' liv mer eller mindre handler om jakt, er det viktig at alt fungerer som det skal. For det er jo tross alt jakten som er det viktigste, og ikke kommunikasjonen.

En ekte proffradio

En Icom jaktradio er skapt fra en radio for profesjonellt bruk. Icom produserer kvalitetsprodukter for i første omgang yrkesbruk. Disse behandles siden og får en egenutviklet programvare hos Wireless Communication AS for å passe det nordiske jaktmarkedet.

Produseres i Japan

Radiostasjonene produseres i Japan fra begynnelse til slutt, og er veldig robuste med ett slagfast chassis i polycarbonat. De har en høy vannmotstand, og i programvaren finnes det smarte funksjoner for kresne jegere. Til dette følger det også med ett gjennomtenkt og godt utviklet tilbehørssortiment.

Produktene

Under kan du laste ned vår jaktkatalog eller lese den direkte på nett.
Kontakt oss for ett godt tilbud!